top of page

OUR STORY & PHILOSOPHY

Welkom

Ik ben Hanne van keramiekatelier Ennah

Ien wil graag mijn creatieve reis met je delen.

Ik heb altijd een voorliefde gehad om mijn handen uit de mouwen te steken en zelf creatief aan de slag te gaan, met een bijzondere passie voor interieur. Na mijn opleiding communicatie ben ik nadien nog interieurvormgeving gaan studeren. 

Al snel ontstond er ook liefde voor pottenbakken. Voor mij kan interieur en keramiek hand in hand gaan. Een ontwerp bedenken in functie van het interieur met enkele persoonlijke accenten. Het geeft iets artistiek en toch tastbaar.

De covid-periode heeft alles in een stroomversnelling gezet. Ik besliste meteen om een draaischijf en keramiekoven te kopen en plots was mijn garage een klein ateliertje. Ik had uren, weken, dagen en maanden de tijd om te experimenteren met klei, het vormgeven van ruwe klei tot iets functioneel. 

 

Naarmate ik me verder verdiepte in verschillende technieken en aspecten van keramiek, groeide het verlangen om mijn kennis en passie te delen met anderen. Ik wil workshops geven! Het was een spannende beslissing, maar ik werd gedreven door mijn enthousiasme om anderen te inspireren in hun eigen creatieve reis. 

Zo gezegd zo gedaan. Ondertussen zijn we alweer een jaar verder en is het tijd voor een volgende stap. Na maanden zwoegen heb ik een ruimte gecreeerd waar je kunt genieten van keramiek workshops in een gezellige en ontspannen sfeer. Een plek waar ideeën tot leven komen, waar we met onze handen werken en waar we ons kunnen onderdompelen in de magie van klei.

 

Kortom, ik ben [jouw naam], een creatieve ziel die haar artistieke passies volgt door middel van pottenbakken en het vormgeven van interieurs. Ik geloof dat kunst en design de kracht hebben om ons leven te verrijken en onze omgeving mooier te maken, en ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid heb om mijn liefde voor deze disciplines te delen met anderen.

Contact
bottom of page