top of page

CADEAUBON

Wil je iemand in de bloemetjes zetten? Weet je niet zeker wat je een geliefd persoon moet geven? Voor een verjaardag, voor iemand die je heeft geholpen, of gewoon zomaar. Er is altijd wel een reden om iemand iets bijzonders te geven.

De giftcard kan gebruikt worden voor een deelname aan een workshops, een aankoop van producten op de (web)shop of een bestelling op maat.

 

Je hebt de keuze uit 2 soorten cadeaubonnen.

 

Fysieke cadeaubon

De fysieke giftcard is mooi ingepakt en wordt verzonden binnen 5 werkdagen via Bpost*. 

Of je kan deze komen ophalen in het atelier te Hasselt na het ontvangen van een mailtje met de ophaalmomenten.  *Verzendkost van € 3,00

 

Digitale cadeaubon

De e-giftcard wordt binnen 2 dagen gemaild.

Nog vragen?

 

Hoelang is de cadeaubon geldig?

De cadeaubon is één jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De uiterste gebruiksdatum vind je altijd op de cadeaubon. We moedigen de ontvangers aan om binnen deze periode hun cadeaubon te gebruiken. Na het verstrijken van de geldigheidsdatum is de cadeaubon niet langer inwisselbaar en vervalt het recht op gebruik ervan. De cadeaubonnen kunnen gebruikt worden voor een deelname aan een workshop, cursus of aankoop op de (web)shop.

Hoe kan ik de cadeaubon gebruiken?

Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code en wordt slechts eenmaal verstrekt. Deze vind je op je (e)giftcard.

Voeg de workshop of item toe aan je winkelwagentje. Bij "promotiecode invullen" kan je jouw unieke code van de cadeaubon toevoegen en wordt het bedrag in mindering gebracht. 

Waarvoor is de cadeaubon geldig?

Je kan hem gebruiken voor een deelname aan één van de workshops, een aankoop van een product op de (web)shop of een bestelling op maat.

Ik vind de cadeaubon niet meer, wat moet ik nu doen?

In geval verlies (of diefstal) kan je ons een mailtje sturen. Enkel na het voorleggen van de gegevens van de aankoper en een betalingsbewijs kan er een duplicaat worden voorzien binnen de geldigheidstermijn.

Wanneer ontvang ik de cadeaubon?

a. Indien je voor een digitale cadeaubon hebt gekozen ontvang je hem binnen de 2 dagen in jouw mailbox. Kijk ook zeker jouw spambox na. Toch niet ontvangen?

Neem dan even contact op via mail naar hello@ennah.be 

b. Heb je gekozen voor een fysieke cadeaubon met verzending, dan ontvang je deze binnen de 5 werkdagen. Indien je ervoor kiest om de cadeaubon te komen ophalen in het atelier, ontvang je een mailtje van mij met de momenten waarop dit mogelijk is. 

Voorwaarden

De cadeaubon of de restwaarde ervan is niet inwisselbaar voor geld.

 

Op de cadeaubon zelf, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De cadeaubon kan niet geretourneerd worden. We bieden geen terugbetaling voor cadeaubonnen. Zodra een cadeaubon is gekocht, kunnen er geen restituties worden verleend, zelfs niet als de bon niet wordt gebruikt of verloren raakt. Ook wanneer je een product van de webshop aankoopt of workshop reserveert, en om welke reden annuleert kan deze niet terugbetaald worden. 

 

Onze cadeaubonnen zijn niet overdraagbaar. Ze kunnen alleen worden gebruikt door de persoon aan wie de bon is uitgereikt. We vragen de ontvangers om hun identiteit te verifiëren bij het inwisselen van de cadeaubon om misbruik te voorkomen. Een cadeaubon kan geweigerd worden bij misbruik.​

bottom of page