top of page
ennah1.jpg

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en druk even op de pauzeknop om tijd voor jezelf te nemen. Onze keramiekworkshops bieden de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te onthaasten en jezelf volledig onder te dompelen in een rustgevende creatieve activiteit.

De workshops worden in een ontspannende en fijne sfeer gegeven in een gezellig keramiekatelier.  

Veel mensen associëren pottenbakken automatisch met het gebruik van een draaischijf. Hoewel dit zeker een hele populaire techniek is, wil ik je graag laten zien dat pottenbakken veel meer mogelijkheden biedt dan alleen het gebruik van een draaischijf.

De workshops richten zich op het handvormen van klei. Hierdoor kan iedereen mooie, functionele items maken. Of je nu een beginner bent of iemand die nog nooit met klei heeft gewerkt, je zult versteld staan van wat je hebt kunnen bereiken in slechts een paar uur tijd.

WORKSHOPS

AANBOD

Ontdek hieronder de verschillende workshops. Regelmatig worden nieuwe datums toegevoegd aan de agenda. 

Blijf als eerste op de hoogte van de nieuwe workshops door je in te schrijven voor de nieuwsbrief onderaan.

ennah1.jpg

Een vrijgezellen, verjaardag, originele teambuilding of gewoon leuk, gezellig samen zijn? Een private keramiek workshop is de perfecte gelegenheid om samen met je familie, vrienden of collega's een onvergetelijke ervaring te beleven.

​​

De workshops bieden een leuke en interactieve activiteit waarbij iedereen zijn creativiteit kan uiten en met iets tastbaars naar huis kan gaan. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van jouw groep. Of je nu een specifiek thema, een bepaalde techniek of een speciale gelegenheid hebt, we gaan samen op zoek naar een workshop die perfect bij jouw groep past. Dit kan zowel 's avonds door de week alsook in het weekend en zijn vergezeld met een glaasje bubbels en knabbeltjes.

 

Interesse?

Stuur een mailtje met wat meer info zoals het aantal deelnemers, de voorkeur van het workshop moment en eventueel enkele datums. Ik bekijk in de agenda wat mogelijk is en laat je asap iets weten. 

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te verwelkomen!

PRIVATE WORKSHOP

thumbnail_IMG_0435_edited.jpg
0bc344725563b876db60fe37a57b7029_edited.jpg
aecd0511e7bad07ba818eeec0942492d_edited.jpg
372888a0b7ff63493de36c15d9d87a6f_edited.jpg
clay fun white.png

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe datums workshops door je in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je geen enkele nieuwe workshop mist. exclusieve kortingen

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page