top of page
ennah1.jpg

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en druk even op de pauzeknop om tijd voor jezelf te nemen. Deze keramiekworkshops bieden de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te onthaasten en jezelf volledig onder te dompelen in een rustgevende creatieve activiteit.

Ik kies steeds voor een persoonlijke aanpak en zorg voor een leuke, ontspannen sfeer in het atelier.

WORKSHOPS

AANBOD

Hieronder ontdek je de verschillende workshops en kan je meer informatie vinden.

Regelmatig worden er nieuwe datums toegevoegd aan de agenda. 

ennah1.jpg

Een vrijgezellen, verjaardag, originele teambuilding of gewoon een leuk, gezellig uitje? Een private keramiek workshop is de perfecte gelegenheid om samen met je familie, vrienden of collega's een onvergetelijke ervaring te beleven.

​​

De workshops bieden een leuke en interactieve activiteit waarbij iedereen zijn creativiteit kan uiten en met iets tastbaars naar huis kan gaan. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van jouw groep. Of je nu een specifiek thema, een bepaalde techniek of een speciale gelegenheid hebt, we gaan samen op zoek naar de ideale workshop.

 

Dit kan zowel 's avonds door de week alsook in het weekend en zijn vergezeld met een glaasje bubbels en knabbeltjes.

 

Interesse?

Stuur een mailtje met wat meer info zoals het aantal deelnemers, de voorkeur van het workshop moment en eventueel enkele datums. Ik bekijk in de agenda wat mogelijk is en laat je asap iets weten. 

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te verwelkomen!

PRIVATE WORKSHOP

WORKSHOP VIBES

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes en exclusieve kortingen.

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page