top of page

Maatwerk

Get to Know Us

Diepgewortelde passie voor keramiek en handgemaakt vakmanschap. Elk stuk dat het atelier verlaat, vertelt een verhaal van toewijding, creativiteit en liefde voor het ambacht.

Handgemaakt servies

Wat is gezelliger dan tafelen? Samen tafelen aan een mooi gedekte tafel. Met servies dat uitnodigt. Een tafelsetting met jouw persoonlijke touch.

Of je nu op zoek bent naar een specifieke kleurencombinatie, een bijzonder patroon of een bepaalde vorm, ik ga graag met jou in gesprek om een servies te creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen. Elk stuk is uniek en straalt authenticiteit uit, maar toch vormt het samen een mooie harmonie.

Uniek cadeau

Naast serviezen kan je bij mij ook terecht voor gepersonaliseerde items en cadeautjes. Denk hierbij aan huwelijkscadeaus die een blijvende herinnering vormen voor het gelukkige paar, meter- of peter-tassen of de vraag ervan, die een speciale band symboliseren, doopsuikerpotjes die de geboorte van het leven vieren, en nog veel meer. Elk stuk wordt met de nodige zorg en aandacht ontworpen om een uniek en betekenisvol geschenk te vormen voor elke gelegenheid.

tas10_edited.jpg

Eigenschappen

Exceptional Quality

Handgemaakt

Vaatwasbestendig

Eco-Friendly Design

Advanced Tech

Met 100% liefde

Licensed Professionals

Maakproces van keramiek

01.

Bespreking ontwerp

uitvoering design

02.

Biscuit

03.

Glazuren

04.

Glazuurbak

05.

Genieten

bottom of page